Mooie actie voor Stéphanos op Goeree Overflakkee

9 september 2024 - Door: Harry Droppert

Op 30 en 31 augustus zijn zes studenten van studentenvereniging Vox Viva Rotterdam de uitdaging aangegaan om de Omloop van Goeree-Overflakkee te lopen. De groep studenten aan het woord: "We wilden hiermee geld ophalen voor stichting Stéphanos. Het was zwaar, met momenten waarop we dachten; "Waarzijn we aan begonnen?" Maar het goede doel gaf ons de motivatie om door te gaan. Uiteindelijk hebben we allemaal de finish gehaald. Drie van ons liepen 80 km, en de andere drie 110 km, binnen 24 uur. Een onvergetelijke ervaring!" Deze actie heeft het geweldige bedrag van € 6779,- opgeleverd! Gerrard, Arthur, Machteld, Marije, Richard en Pieter, heel hartelijk dank voor deze inspanning voor Stéphanos!

 

Foto v.l.n.r.: Gerrard Opschoor, Arthur den Hollander, Machteld Voorwinden, Marije van Leeuwen, Richard van Vugt, Pieter van Burchem.

 

Daarnaast zijn twee dames, Mariska en Nelleke dezelfde uitdaging aangegaan om de Omloop van Goeree - Overflakkee te lopen. Ook zij hebben hiermee geld opgehaald voor stichting Stéphanos! Helaas moest Mariska vroegtijdig (na 70 km) stoppen wegens blaren, waarna Nelleke alleen is doorgelopen en de volledige route van 110 km heeft uitgelopen. Samen hebben Mariska en nelleke het prachtige bedrag van € 1300,- opgehaald! Mariska en Nelleke, heel hartelijk dank voor deze inspanning voor Stéphanos.

 

Foto: Links Mariska Tanis, rechts Nelleke Tanis - Van den Berg