Werkvakantie naar Stéphanos Malawi 2024 van start

19 juli 2024 - Door: Harry Droppert

Vandaag vertrekken na een periode van voorbereidingen 16 werkvakantiegangers uit het hele land richting Stéphanos Malawi. De afgelopen periode hebben ze zich flink ingezet om geld in te zamelen voor de projecten waaraan gewerkt gaat worden, zoals o.a.:

  • Kinderevangelisatiewerk en knutselen met weeskinderen
  • Aanleggen van drainagegoten
  • Bouwen van twee security wachthuisjes
  • Bouwen van uitkijktoren voor security voor tijdens patrouilles
  • Opknap, schilder- en reparatieklussen op Stéphanos compound.

Een deel van het projectgeld zal ook besteed worden aan Bijbels/geestelijke literatuur.

Alle werkzaamheden zullen in samenwerking met de Malawiër worden uitgevoerd.

Ook zal er een sport- en speldag met kinderen en alle medewerkers en met de werkgroep worden georganiseerd.

 

Beleef de werkvakantie van de jongeren mee door de blog te volgen! De blog is te volgen via wijinmalawi.blogspot.com.

De groep aan het woord: "Zoals je/u weet gaan wij D.V. aanstaande zomer met deze gezellige groep, 3 weken op avontuur. We hebben elkaar ondertussen al een paar keer ontmoet, en het beloofd een onvergetelijke reis te gaan worden met deze leuke en enthousiaste mensen! Ben(t) jij/u ook zo benieuwd hoe wij het in Afrika gaan ervaren? Wij hopen doormiddel van deze blog jou/u elke dag op de hoogte te houden over onze avonturen in Malawi".

 

Er is de afgelopen maanden op allerlei manieren geld ingezameld voor de projecten waaraan gewerkt zal worden. Uiteindelijk heeft de groep maar liefst € 33.337,23 opgehaald! Daar kunnen mooie dingen mee gedaan worden!

 

Wij wensen de groep een goede reis, een gezegende tijd, en een onvergetelijke werkvakantie toe. We hopen dat alles goed mag verlopen en dat jullie over enkele weken -vol met indrukken- weer in goede gezondheid mogen thuiskomen.

 

Foto: V.l.n.r.; Thomas, Marieke, Peter, Hendrika, Hannah, Job, Marita, Lydia, Lennard, Ineke, Mariëlle, Derk, Lieneke en Jonathan. Niet op de foto: Martijn en Marlies